1147
1246
1289
1323
1490
1491
1500
1726
1794
DSC_0574
01/10 
start stop bwd fwd

Kommande auktioner

Annandagsauktion; 26 december

För allmänna arvsfondens räkning säljer vi bla dödsboet efter Hans Karlsson. Stilmöbler och nyare möbler. Skinnsoffor och tvättmaskin. Allmoge-smått, bla skuren ölgås. Konst, pälsar och silver. Äkta mattor, designat glas och porslin mm

 

Auktion 4 januari

Vi säljer bla hela odelade Åke Haglunds dödsbo, Remmen, Sveg.

Traktor Valtra A72 -08,  Volvo lastbil -98 och åkgräsklippare i nyskick. Timmervagn m grip, betesputs och tippvagn i plåt. Vikblad, snöfräs, timmerspel och svängbart schaktblad b: 360cm. Svarv, press, gas- och elsvets. El- och handverktyg, Motorsågar, röjsågar och båtmotorer. Vedtransportör, instrument, nytt tvätt- och lösningsmedel. Allmoge-och nyare möbler mm mm 

Bilder på några av objekten finns utlagda under den auktionen. 

 

 


För att funktionerna för registrering och förhandsbudgivning skall fungera bra bör du använda webbläsarna Internet Explorer eller Firefox.Östersunds Auktionsverk arbetar för bästa möjliga ekonomiska utfall för såväl köpare som säljare.
För oss är att både köpande och säljande kund lika viktiga.

För dig som säljare gör vi kostnadsfritt hembesök där vi i lugn och ro kan planera bästa lösningen för just Din försäljning. Vi erbjuder allt från försäljning av enstaka föremål till heltheltslösningar för avveckling av hela hem.

Genom gediget och brett kunnande gör vi allt för att du skall känna dig trygg i din försäljning och att du genom moderna media skall nå ett så stort spektrum som möjligt av köpare för alla typer av varor.

Som köpare har du möjlighet till förhandsbudgivning via vår hemsida, eller besök våra trevliga auktioner i vår auktionshall i Oviken.
Auktionshallen är både handikappanpanpassad  och har hörslinga.
Vi skickar varor över hela Sverige och utomlands.
För kunder som handlar stora volymer finns lagringsmöjligheter.

Registrera dig som kund för att komma åt budgivningsfunktionen och hålla dig uppdaterad om våra kommande auktioner.


 Årets företagare i Jämtland Härjedalen 2009

 Motiveringen:
”att de med gården som utgångspunkt utvecklat sitt företag från en liten auktionsbyrå till ett modernt framgångsrikt säljkoncept. Genom nytänkande och hög arbetsmoral och framförallt god service gentemot köpare och säljande kunder, har de byggt upp ett gediget förtroende på den nationella och internationella marknaden”.

Det gläder oss mycket att vi vann ett sådant fint pris. Förutom äran, var priset en guldgul gatsten från Stortorget prydd med en glaskula med infällt guld och ett fint diplom. Den pryder sin plats i vår auktionshall.

  

Att köpaAtt säljaKommande auktioner