1216
1216a
1218
1220
1837
DSC_0025
DSC_0296
DSC_0561
1/8 
start stop bwd fwd

Kommande auktioner:

Auktion Yttergärde Oviken, 26 april kl 12.00 ca 850 rop Visning från kl 10.30 

Bolins galleri i konkurs. Förvaltare Lars Edervall, Abersten advokatfirma, samt Arnold Engströms dödsbo, Ytterån. Vi säljer konst ca 60 tavlor och en ca 2m³ stor frimärkssamling. Myntsamling, ca 1000 lås och nycklar 17-1800-tal. Röd eld, märkesglas, porslin, leksaker, guld och silver. Allmogemöbler och allmogesmått.

 

Lösöresauktion söndagen 17 maj kl. 12.00 

Polisauktion s
öndagen 31 maj kl. 12.00  

 

 

 

 


För att funktionerna för registrering och förhandsbudgivning skall fungera bra bör du använda webbläsarna Internet Explorer eller Firefox.Östersunds Auktionsverk arbetar för bästa möjliga ekonomiska utfall för såväl köpare som säljare.
För oss är att både köpande och säljande kund lika viktiga.

För dig som säljare gör vi kostnadsfritt hembesök där vi i lugn och ro kan planera bästa lösningen för just Din försäljning. Vi erbjuder allt från försäljning av enstaka föremål till heltheltslösningar för avveckling av hela hem.

Genom gediget och brett kunnande gör vi allt för att du skall känna dig trygg i din försäljning och att du genom moderna media skall nå ett så stort spektrum som möjligt av köpare för alla typer av varor.

Som köpare har du möjlighet till förhandsbudgivning via vår hemsida, eller besök våra trevliga auktioner i vår auktionshall i Oviken.
Auktionshallen är både handikappanpanpassad  och har hörslinga.
Vi skickar varor över hela Sverige och utomlands.
För kunder som handlar stora volymer finns lagringsmöjligheter.

Registrera dig som kund för att komma åt budgivningsfunktionen och hålla dig uppdaterad om våra kommande auktioner.


 Årets företagare i Jämtland Härjedalen 2009

 Motiveringen:
”att de med gården som utgångspunkt utvecklat sitt företag från en liten auktionsbyrå till ett modernt framgångsrikt säljkoncept. Genom nytänkande och hög arbetsmoral och framförallt god service gentemot köpare och säljande kunder, har de byggt upp ett gediget förtroende på den nationella och internationella marknaden”.

Det gläder oss mycket att vi vann ett sådant fint pris. Förutom äran, var priset en guldgul gatsten från Stortorget prydd med en glaskula med infällt guld och ett fint diplom. Den pryder sin plats i vår auktionshall.

  

Att köpaAtt säljaKommande auktioner